به گزارش رجانیوز، سرادر شوشتری جانشین فرماندهی نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و سردار محمدزاده، فرمانده سپاه سلمان، فرمانده سپاه ایرانشهر، فرمانده سپاه سرباز و فرمانده تیپ امیرالمومنین (ع) در جلسه سران طوایف بلوچ در پیشین از توابع شهرستان
در این حمله تعدادی از سران طوایف بلوچ که قرار بود بخشی از امنیت مناطق مختلف سیستان و بلوچستان را بر عهده بگیرند نیز به شهادت رسیدند.
امنیت منطقه شرق کشور از چندی قبل به سپاه پاسداران واگذار شده بود.
مسئول روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز گفت: در این حادثه علاوه بر سردار سرتیپ پاسدار نور علی شوشتری و سردار سرتیپ پاسدار محمدزاده، مرادی فرمانده سپاه ایرانشهر و علویان فرمانده تیپ امیرالمومنین سپاه سیستان و بلوچستان نیز به شهادت رسیدند.
وی افزود: سردار سرتیپ پاسدار شوشتری که جانشین فرمانده نیروی زمینی سپاه نیز بود پس از به عهده گرفتن مسئولیت قرارگاه عملیاتی سپاه در جنوب شرق کشور در طول پنج ماه گذشته با برگزاری چند جلسه با مردم و سران قبایل و طوایف استان سیستان و بلوچستان، چگونگی تامین امنیت پایدار در شرق کشور را بررسی کرده بود.
سردار شریف گفت: مشارکت مردم منطقه در ایجاد امنیت پایدار در شرق کشور از اهداف مهم به شمار می رود و شهید شوشتری قرار بود صبح امروز در پنجمین نشست در شهر پیشین از توابع شهرستان سرباز استان سیستان و بلوچستان با مردم بومی منطقه و سران قبایل به گفتگو بنشیند.
گفته میشود فردی حدوداً 21 ساله با منفجر کردن کمربند انتحاری خود در محل درب ورودی سالن تربیت بدنی شهر پیشین محل برگزاریهمایش سران طوایف شهرستان سرباز، باعث شهادت جمعی از فرماندهان سپاه و حاضران در این نشست شده است.
این در حالی است که در ماه های پس از انتخابات، حمله به سپاه پاسداران به یکی سوژه های اصلی برخی جریانات داخلی تبدیل شده است.
پیش از این نیز تعدادی از پاسداران انقلاب اسلامی در استان سیستان و بلوچستان به دلیل انفجار اتوبوس حامل آنها به درجه رفیع شهادت نایل آمده بودند.
سردار محمد زاده ماموریتش را کامل به انجام رساند
سردار رجبعلی محمدزاده که در عملیات کربلای 4 و در حالی که بسیاری از بسیجیانش به دیدار معشوق شتافته بودند،
سردار شوشتری محل شهادتش را پیش بینی کرده بود
در حالی که سرادر نورعلی شوشتری در ابتدای سال 88 مسئولیت تامین امنیت سیستان را برعهده گرفته بود،